Het internet is wat moois: Dirk en Dennie, de samensmelting

Het internet is wat moois. Beter nog, het wereld wijde web stelt nooit teleur. Ik zag er al filmpjes van babydieren die grappige dingen doen, leerde er hoe je een fietsband moet vervangen en lees er teksten die mensen aan de andere kant van de wereld schreven. Het internet leert me ook dingen kennen waarvan ik niet eens wist dat je dat moest kennen. En jongens wat valt er toch vanalles prachtig te gebeuren.

View this post on Instagram

Nieuwe kat zeg je!?!

A post shared by Lize Korpershoek (@lizekorpie) on

Deze week op het internet, de meest spannende doch romantische soap sinds de eerste aflevering van Spring op Ketnet: ‘De Samensmelting’ van Dirkieeeeeeeeee en Dennieeeeeeeeee, de twee katten van Lize Korpershoek.

Voor wie @dirkieeeeeeeeee en @dennieeeeeeeeee niet kent, volgt of adoreert, even een kleine introductie. Dirk en Dennie zijn twee katten, de katten van Lize Korpershoek, een Nederlandse illustrator, videomaker en kattenplaatjeslover. Net zoals Lize is Lizes kat Dirk erg actief op de gram. Dirk heeft zijn eigen instagramaccount, figureert op het YouTubekanaal van Lize en was dit jaar zelfs genomineerd voor ‘beste dier’ bij The Best Social Awards van Nederland. Lekker bezig, Dirk.

Dirk en Lize wonen samen en hebben het geweldig naar hun zin. Maar Lize houdt niet alleen van Dirk en Tim Hofman, ze houdt ook van katten kijken op marktplaats (da’s tweedehands.be, maar dan meer Nederlands). Op Marktplaats zag Lize, Dennie. Je raadt het al, wat later stond Dennie niet meer op marktplaats, maar in een mandje in haar woonkamer.

Al een week lang probeert Lize Dirk en Dennie aan elkaar te laten wennen. ‘De Samensmelting’ is een romantische komedie met verrassingselementen, vloeibare snoepjes en kak in gordijnen. Het samensmelten loopt niet altijd van een leien dakje. Alle ingrediënten dus voor een spannend verhaal met hopelijk een happy end.

Ik weet dat jullie mij ondertussen gek verklaren. Ik weet dat katten niet het einde van de wereld zijn en dat filmpjes over katten dat al helemaal niet zijn. Maar jongens, echt. Dit is entertainment van het hoogste niveau. De spanning is overweldigend en de cliffhangers enorm. Al dagenlang ben ik in de ban van ‘De Samensmelting’. Hou je van katten, sociale media en bingewatchen? @lizekorpie is the place to be voor ‘De Samensmelting’. Geloof me, Dirk en Dennie stellen niet teleur!

View this post on Instagram

Ik als mensen denken dat Dennie kort is voor Denise

A post shared by Dennie (@dennieeeeeeeeeee) on

Hanne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.