Lovesick, giechelen met chlamydia

Ze stonden nergens in de eindejaarslijstjes van 2016 vermeld, ik heb dat gecheckt.Zonde. Want net zoals de Netflix serie ‘Stanger Things’ en de debuutplaat ‘Light upon The Lake’ van de band Whitney uit Chicago, verdient ook Lovesick of Scrotal Recall zoals de serie eerst gedoopt werd, een plaatsje tussen de crème de la crème van 2016.

Chlamydia. Want Netflix vond het een strak plan om twee seizoen lang de hoofdrol in hun nieuwe sitcom aan een soa te geven. Dylan krijgt naast de diagnose chlamydia de opdracht om alle meisjes met wie hij ooit de kuskesdans deed op de hoogte brengen zodat ze zich kunnen testen. Ondertussen woont Dylan nog steeds samen met zijn aan lust verslaafde huisgenoot Luke en met Evie, zijn voorlopig beste vriendin. En ook dat samenwonen voorloopt niet altijd peis en vree. Arme Dylan.

lovesick-3

Lovesick is grappig. En fris. Het leuke aanbod van mooie acteurs om je aan te verlekkeren, doet niet alleen wat met de vlinders in mijn buik, maar maakt het ook eens zo moeilijk om het bingewatchen af te leren. En dan zijn de soundtracks in Lovesick ook nog eens om duimen en vingers bij af te likken.

Voor de plot hoef je het geen twee seizoenen vol te houden, in aflevering één wordt meteen verklapt dat Dylan chlamydia heeft. Maar er zit veel meer in de serie dan enkel een seksueel overdraagbare ziekte. Net zoals Friends, New Girl en Orange Is The New Black, gaat ook Lovesick over vriendschap. En over seks met foute foute foute personen. Maar laat dat je vooral niet tegenhouden om Lovesick gezellig in de living te streamen. ’t Is stevig de moeite, beloofd!

Seizoen drie vind je vanaf nu op netflix. De ideale bezigheid om de kerstvakantie mee af te sluiten, als je het mij vraagt.

Oh en Johnny Flynn, als je dit leest. Ik wil ook heel graag een aflevering in je sitcom zijn. Groetjes!
Hanne

3 reacties op ‘Lovesick, giechelen met chlamydia

  1. Een underdog van een serie, maar wel vanaf aflevering 1 er direct boenk op.
    Moet naast LOVE zowat mijn favo ontdekking zijn van 2016.
    Ik wacht echt op seizoen drie.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.