Telekitty leest je kat’s gedachten

Een echt gesprek voeren met je kat, en je voor het eerst sinds lang écht begrepen voelen. Wie droomt daar nu niet van? Ik alvast wel, al vervang ik de kat in mijn geval door drie konijnen. Maar voor mensen die een poes bezitten, is Telekitty van HeyHey Apps het gat in de markt.

“Met Telekitty lossen we een van de grootste problemen in de wereld op”

Deze ludieke app, geïllustreerd door Eva Mouton en ontsproten in het hoofd van Stephan Vandegehuchte, meent je kat’s gedachten te kunnen lezen. Iets wat ongelofelijk hot is, sinds de invasie van hilarische kattenfilmpjes op YouTube, vrolijke kattenfoto’s op Facebook en verschillende kattencafés in grootsteden.

Het gebruik van de app is eerder simpel. Je neemt met je smartphone een foto van je kat. Telekitty analyseert de gedachten van je kat en laat vervolgens weten wat je kat denkt. Volgens de makers zouden deze gedachten je zelfs ‘een moment van zelfreflectie’ kunnen bieden.

“Feed me and tell me I’m beautiful”

Telekitty is, ondanks wat echte kattenliefhebbers ook mogen beweren, een ludieke app bedacht en uitgewerkt door HeyHey Apps. HeyHeys Apps is een verse start-up en ging recent het Telekitty verhaal pitchen in New York. Voel je je geroepen om de kattencommunity een extra duw in de rug te geven en de app financieel te steunen, dan kan je op hun site terecht.

Je kan Telekitty gratis downloaden via Itunes. Android en Google gebruikers zoals ik zullen, bij gebrek aan een aangepaste app, nog even op hun fantasie moeten teren. Had ik nu maar een Iphone gehad, potverdikke toch.

-H

Hanne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.