Ikea lanceert KLIKK

Als je maar één foto kon nemen, welke zou je dan maken? Dat is het idee achter Ikea’s nieuwe foto applicatie. Met deze app daagt de Zweedse meubelgigant je uit om in één poging de beste foto te trekken.

Met deze app is het, in tegenstelling tot vele andere fotografie apps, onmogelijk om je foto achteraf te bewerken. Je beeld moet er dus meteen, zonder filters, ‘boenk’ op zitten. Aan deze app hangt ook een fijne wedstrijd vast. De beste beelden worden immers opgenomen in de Ikea Art collectie van dit jaar.

-H

Hanne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.