Wie wordt mijn mobiele prins op het witte paard?

Sinds ik een smartphone heb, vliegen de centen er – synchroon met de tweets – uit. Ik ween daar niet om. Mijn rekening kreunt wel af en toe. Met als gevolg dat ik nu een nieuwe mobiele lover zoek. Want mijn Mobistarvrienden teren een beetje té goed op mijn centen. Iets wat mij vervelende buikpijn geeft. Daarom, ajuus Mobistar, zoek maar een andere lover.

Op naar een nieuwe, frissere en vooral betere provider. Eentje met lekker veel belkrediet en supersnel internet. Liefst zo snel dat ik niet meer kan volgen met tweeten. Voorlopig lijkt Mobile Vikings me wel wat.

Waar ik zeker niet meer voor kies, is een abonnement. Wie gebruikt zoiets eigenlijk? Misschien moet ik nog meer bellen (sorry papa) en nog meer sms’en (sorry vriendinnen) om er een deftig voordeel uit te halen. Neen, doe mij maar zo’n ordinaire prepaid kaart. Al zijn zo’n kaarten waar je voor 15 euro 5 000 of meer smsjes kan versturen ook een grote grap. Is dat voor mensen die graag hun bericht per woord versturen?

En ook, hoe moeilijk is het om zo’n keuze te maken?! Ik verdrink stevig in het aanbod. Een Proximus-aanbieding hier, nog wat promo’s voor Telenet daar en dan heb je nog die aantrekkelijke, hippe campagne van Mobile Vikings. Marketingsjongens, doe iets aan uw verleidingstruken!

Want ik zit met een twijfelgeval. Het is net als kiezen tussen een hoorntje met pudding of een Berlijnse bol bij de bakker. Dat doe je niet. Dus wik en weeg ik nog even tussen Proximus en Mobile Vikings en hoop stiekem dat jullie me in de een of andere richting kunnen duwen. Zullen we dat afspreken? Dan zit ik niet meer met die keuzestress en weet ik zeker dat ik voor de juiste mobiele vriend kies. Alvast bedankt 😉

-H

 

 

Hanne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.