148.320 minuten tot Rock Werchter

Hoewel ik er bij de eerste lading namen niet zeker van was, ben ik dat nu wel. Rock Werchter 2016 wordt een topper van formaat. Dankzij Daughter, Florence & The Machine en Bazart, weet ik dat ik best 2 outfits per dag klaarleg. Want van hardcore dansen gaat een mens zweten. Voorbereiding is de halve pret, weet je wel.

rw_feature_2016

Naast voorbarig outfits uitkiezen, ben ik druk in de weer met mijn muzikale vierdaagse grondig te plannen. Ja, nu al. Je kan niet voorbereid genoeg zijn. Momenteel ben bezig met lijstjes schrijven, teksten vanbuiten leren en reviews lezen. Al kruipt het meeste werk in de teksten. Al mijn lievelingsbands maken schone muziek daar niet van. Maar sommige groepen, doen wel erg hun best met moeilijke teksten.

Maar daar huil ik niet om. Nog 148.320 minuten voordat de pret effectief begint. Nog genoeg tijd om nieuwe groepen te ontdekken, extra espadrilles voor op de wei te kopen en mijn snapchatskills bij te werken. Want het is niet omdat ik vier dagen lang van yolo loop te doen in Werchter, dat ik die pret niet wil delen. Ik oefen dus extra op mijn sociale media uitdrukkingen en ben dan dubbel en dik klaar voor de festival zomer.

En zo zie je maar, ik ben niets te vroeg begonnen met mijn festivalvoorbereidingen. Nu zou ik het nog wel kunnen appreciëren dat de zon van zich laat horen. Want zonder bruine benen  en ultra bruine navel hoef ik die salopette en crop top niet op mijn kledinglijstje te noteren. Wat vanzelfsprekend zonde zou zijn.

Voor liefhebbers van het betere muziekwerk, ik maakte alvast een playlist met mijn favorieten voor Rock Werchter.Hanne

Een reactie op “148.320 minuten tot Rock Werchter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.