Thank God for Daughter

Vorige week was Daughter in het land. Die fezelige rockband uit Londen met haar immer sympathieke en superschattige zangeres Elena Tonra. Men kan gerust stellen dat ik fan ben en sinds vorige week is dat fanship weer kweeniehoehard gegroeid.

De AB was te klein voor het enthousiasme waarmee het publiek Daughter onthaalde. Dat dat enthousiasme terecht was, bleek uit de set die volgde. En hoewel de nieuwe plaat ‘Not To Disappear’ nog maar enkele maanden uit is, zong het publiek vaak al fluisterend mee. Schoon was dat.

Alone/With You‘ en ‘How‘ zijn de nieuwe toppers van formaat. De manier waarop ze live gebracht werden, was magisch. Tel daar de oprechte glimlach van Elena bij op wanneer het publiek wild wordt en je krijgt een negen voor sfeer en gezelligheid. Dus echt, zonder zwans, Daughter is goed bezig. En dat weten ze stiekem ook.

Dus doe jezelf een plezier, koop een ticket voor Werchter 2016 en oefen alvast op publiek drammen, zodat je vanop de eerste rij van Daughter kan genieten. Want ze zijn het waard.

(Wie van jullie kom ik dit jaar tegen op werchter? En welke bands moet ik zeker nog aan mijn lijstje toevoegen?)

-H

 

Hanne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.