Geen karakteriele ontboezemingen

Ik ben een geweldige schijtluis. Het moet er even uit. En even voor de duidelijkheid, het is niet omdat ik twintig werd dat ik plots aan karakteriele ontboezemingen doe, maar het moet gezegd. Tegenwoordig pis ik in mijn broek.

Een dikke maand, maak daar maar meteen een dikke anderhalve maand van, geleden stelde ik met trots mijn baby voor aan de facebookpopulatie. De baby waarvan sprake is, geen paniek moeder, geen van vlees en bloed. Wel van vis noch vlees.

En sindsdien lukt het niet meer. Ik denk dat ik pleinvrees heb. Het kan niet anders. Want aan voer voor schrijfstukken geen gebrek. Ik ging naar Milaan, ontdekte de wereldexpo, citytripte door Lille en kreeg zoveel zonnestralen op mijn lijfke, dat dagelijks in bikini paraderen een must was. Om nog maar te zwijgen van de mooie mensen, de schone verhalen en de lekkere Würsten die zomaar op mijn bord gelegd werden.

Maar het puntje kwam nooit tot bij het paaltje. De verhalen over bikiniparaderen ten spijte. Tot nu. Want het kan zo niet langer. Zeker niet nu ik lezers heb vanuit Zweden. Even een kort woordje voor hen: Hej kära vänner, ser du solen i havet? Zo, dat hebben we dan ook weer gehad.

Ik beloof plechtstatig dat ik vanaf nu wel weer zal zwanzen over het nieuwste programma van Joy A. Thielemans. Ik zal ook extra mijn best doen om stadslijstjes, foodspots en ander hipstergelul neer te pennen. En op het hoofd van mijn jongste zusje (excuses Marthe, neem het niet al te persoonlijk) zweer ik dat ik vanaf nu al mijn champignons zal opeten in plaats van ze stiekem in andermans saus te draaien.

En nog even iets kleins. Ik ben geen echte schijtluis. Noem me eerder een millennial met een tijdelijke lettercrisis. Zolang het maar niet schijtluis is.

Hanne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.