Hashtag staycation

Het is vakantie. Of zo staat het alleszins toch op de kalender. Maar het voelt niet aan zoals vakantie. Of toch niet zoals een vakantie zou horen voelen. Een vakantie met uitslapen en lezen in de zon tot je verbrandt of koken en bakken en daarna alles opeten want who cares. Er zijn zoveel dingen die ik deze vakantie liever zou willen doen, dan wat eigenlijk van mij verwacht wordt. Studeren.

Niet dat ik studeren haat. Dat valt reuze mee. Maar niet in deze setting. Een setting waarin Instagram verdrinkt onder de hashtag holiday en Facebook aan de lopende band albums toont van mensen die de zon wel erg diep zagen zakken in de zee. De zon maakt het ons, mijn zus Sien die zich al in de even troosteloze situatie bevindt, en ik niet erg makkelijk.

Maar, wij zijn geen jankers. Terwijl moeder, vader en maatebol in Frankrijk keihard van vakantie doen, besloten Sien en ik iets te maken van deze blok-vakantie. Hashtag staycation. Efkes heel eerlijk, die hashtag en dat begrip bestond al, zo inventief zijn we nu ook weer niet. Maar we passen het toch maar lekker inventief op onze situatie toe.

Tijdens deze staycation focussen we vooral op blokken en zonneklopperij. En dat lukt goed. Ik combineerde psychologie zelden zo goed met een zonnebril en zonnecrème. Sien maakte een combo van lessen in elkaar boksen en een parapluutje parasolletje. Reken maar van yes, dat die blok hier vierkant op wieltjes loopt.

We zijn nu al ongeveer tien dagen aan het staycationen en we worden er steeds beter in. Tegen de herexamens zijn we pro’s en trekken we door het hele land om onze boodschap te prediken. Praise the lord!

Hanne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.