Niche-tocht

Ik doe van backgroundchecks voor deze blog. Mezelf klaar maken voor de start. Terwijl ik eigenlijk al begonnen ben, anders las u dit namelijk niet. De voorbereiding houdt vooral literatuur in. ‘Het blogboek’ van @talesfromthecrib en ‘How blogs work’ van @70percentpure, zijn mijn nieuwe bijbels. En volgens deze messiassen van het betere blogwerk, werkt een ‘niche’ magisch voor een nieuwe blog.

Onder niche verstaan deze dames een soort van specialiteit. Een drang, passie of onderwerp waarover je uren kan doorgaan als basis om je blog op te baseren. Zodat je lezers weten wat ze aan je hebben en zich wie weet zelfs met je kunnen identificeren.

Nu, daar voel ik me een beetje de zus van Assepoester die het schoentje niet past, want waar zit mijn verdomde niche? Mijn mond loopt van zowat elk onderwerp over, ik kan over erg veel een mening produceren, dus makkelijk wordt het niet.

Maar ik geef niet op, ik hoop dat je me zo leert kennen, internet. Ik ga gewoon geven, en kijken wat er genomen wordt. Ik kies geen niche, ik ben mijn eigen niche. Dat lijkt me wel wat. Zo kan ik alles kiezen en toch niet verliezen.

Na-ah.

Vis noch vlees, vanaf nu klaar aan de beenhouwerij. Tiny op avontuur, maar dan voor gevorderden. Wees welgekomen.

Hanne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.