Verhaaltjes vertellen

Misschien leer ik binnenkort verhalen vertellen. Op een echte, professionele en mediagenieke manier. Spannend. En dat dankzij het REC radiocentrum en hun cursus storytelling. Maar laat me eerlijk zijn, echt begrijpen wat storytelling inhoudt, weet ik niet. En net daarom is het zo spannend, maar dat was al wel duidelijk.

Het is nog drie keer meer spannend omdat ik niet eens weet of ik ooit ga weten hoe ik moet storytellen, als dat al een werkwoord is. Voor de cursus worden twaalf lucky bastards uitgeloot en ik heb mijn kansje gewaagd. Yolo. En om het nog wat extra spannend te maken, worden zowel mijn punten als mijn kans op een storytelcarrière op de zelfde dag uitgesproken. Donderdag is de dag van de waarheid. Brand een kaarsje, doe een dansje of kruis uw vingers kapot. Ik ben u nu al dankbaar.

Hanne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.