Uurtje grinnikpret

Twitter is mijn maatje. Mijn vriend in donkere tv of entertainmentloze dagen. En Twitter leert mij van tijd tot tijd nieuwe dingen. Zo vond ik een paar dagen geleden de onnoemlijk amusante website wtfshouldidowithmylife.com. Heerlijk vertier voor levenszinzoekende grietjes zoals ik.

De website werkt easypeasy. Je vraagt gewoon om te vertellen wat je met je leven moet aanvangen en dan komt de site aandraven met een hoop al dan niet haalbare voorstellen. Met de knoppen ‘okay‘ en ‘hell no‘ kies je zelf welke richting je uitgaat met je leven. Virtueel dan toch. Zo stelde ‘ie mij al voor om een video editor te worden en toen ik dat niet helemaal zag zitten kwam ‘ie op de proppen met een levensdoel als personal trainer. Gieren.

Bij elk toekomstvoorstel hoort een hele pagina met uitleg, filmpjes en praktische info in hoe je leven echt om te toveren tot dat van een echte hondenwandelaar of een professionele ‘yurt’ bewoner. De vaak onrealistische, lichtjes vreemd gevonden aanbevelingen doen mij uren doorklikken en grinniken. En zeg nu zelf, ik zou toch echt een geweldige couchsurfer zijn -grinnik-.

Hanne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.